Welkom


Welkom op de website van de Stichting Batashi. Batash is een Bengaals woord voor wind. Stichting Batashi is een frisse wind, die een nieuwe start voor verarmde bewoners in Bangladesh wil betekenen. De frisse wind staat ook voor het enthusiasme van de mensen die bij Stichting Batashi betrokken zijn.

Stichting Batashi is actief  in het veld van hygiene en gezondheidseducatie. Op de andere paginas van deze website kunt u meer over ons lezen, over de projecten van Batashi, de activiteiten rondom die projecten, onze inzamelacties, en onze nieuwsbrieven en jaarverslagen. Onder “posts” zullen wij u op de hoogte houden van de nieuwste activiteiten.

Posted in General | Comments Off on Welkom

april 2016 – Jaarverslag 2016

Met veel plezier presenteren we het jaarverslag van 2016. Dit was alweer het 9e jaar dat we het Project ‘Santeen- Persoonlijke hygiëne en gezondheid’ voor tieners ondersteunen in Bangladesh.

Meisjes, hun ouders en de schooldirecteuren laten Sumita regelmatig weten hoe belangrijk deze kennis is voor hen. Zonder uw/jullie hulp als donoren zou dit echt niet mogelijk zijn. Namens hen willen we jullie bedanken voor de steun.

In dit jaarverslag geven we een kort overzicht van de resultaten het project Santeen, welke fondsenwervende activiteiten wij hebben gedaan en leggen we financiële verantwoording af.

Posted in Nieuws | Comments Off on april 2016 – Jaarverslag 2016